Gratis parkeren en oplaadpalen

Gratis parkeren en oplaadpalen

Sanidirect

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dondag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 17:00
Gesloten

Terug

Sanitairwinkel in regio Leiden

Op zoek naar een badkamer of toiletruimte? Kom langs in Sanidirects winkel in Leiderdorp en laat je inspireren door de laatste badkamertrends en de mooiste badkamers en toiletruimtes. Hopelijk zien we je snel!

Complete badkamers volgens de laatste trends

Complete badkamers voor iedereen en elk segment. Dat is wat Sanidirect Leiderdorp de klant te bieden heeft. Van luxe badkamers tot badkamers voor de kleine budgetten, iedereen kan slagen in Leiderdorp. Ook wanneer je een badkamer zoekt volgens de laatste trends. Kom langs en doe eerst vrijblijvend inspiratie op. Zie je een badkamer die je mooi vindt? Dan kun je deze nog volledig aanpassen zodat deze aan al jouw wensen voldoet. Heb je vragen of behoefte aan advies? Dan staan wij direct voor je klaar! Je kunt van te voren alvast een afspraak maken, dan ben je er zeker van dat wij alle tijd voor je hebben.

Sanitair en accessoires

Is jouw badkamermeubel of douchekraan aan vervanging toe? Ook dan kunnen wij je in Sanidirect Leiderdorp helpen. In onze badkamershowroom vind je naast complete badkamers ook los sanitair zoals hangtoiletten, kranen, douchewanden en accessoires. Veel sanitair hebben wij op voorraad in onze sanitairwinkel zodat je deze direct mee kan nemen naar huis!

Kom langs in de showroom in Leiderdorp

Ervaar het zelf en kom langs! Je kunt altijd binnen komen lopen voor advies. Bij Sanidirect Leiderdorp kun je gratis parkeren voor de deur. Bovendien zijn er ook elektrische laadpalen beschikbaar. Hopelijk tot ziens!