Gratis parkeren en oplaadpalen

Gratis parkeren en oplaadpalen

Praxis megastore

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dondag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 tot 21:00
09:00 tot 21:00
09:00 tot 21:00
09:00 tot 21:00
09:00 tot 21:00
09:00 tot 18:00
12:00 tot 17:00

Terug

Op De Baanderij  is de grootste bouwmarkt uit de wijde regio gevestigd. Mega assortimenten verlichting, raamdecoratie, behang, verf, gereedschap, sanitair, hout- en bouwmaterialen, vloeren, tegels en woonaccessoires vullen deze prachtige winkel.

Ruim voldoende en deskundig personeel staat je bij met raad en daad. Wij zijn er echt voor de Makers en helpen je graag.

Met de speciale Praxis+ app profiteer je altijd van de beste aanbiedingen en mis je niets. Bovendien profiteer je dan van onze extra services als;

  • 1 jaar extra garantie.
  • 90 dagen retourtijd.
  • 2 uur gratis aanhanger.
  • Gereedschap huren zonder borg.

Doe-het-zelf bouwmarkt Leiderdorp

Praxis is dé bouwmarkt in Leiderdorp waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klusartikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Leiderdorp vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken. Zoek je inspiratie of advies over producten? Stel je vraag: onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg. We zijn bijna elke dag open, maar voor de zekerheid bekijk je onze website voor een overzicht van alle openingstijden van Praxis Leiderdorp. Zo weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur staat, bijvoorbeeld op zon- en feestdagen.

Sterk in laminaat, verf en gereedschap

Bij de Praxis in Leiderdorp vind je alle bouwmaterialen, gereedschap en accessoires om je huis nog mooier te maken. Zowel de beginnende als de ervaren makers kunnen bij Leiderdorp terecht voor hun klus benodigdheden. Ga je de muren van een nieuw laagje verf of behang voorzien? Wil je dat oude tapijt nu eindelijk eens verwisselen voor een mooie laminaatvloer? Of vind je het gewoon leuk om je eigen tuinmeubelen van steigerhout te maken? Leiderdorp helpt je graag bij het realiseren van jouw klus. Ontdek het veelzijdige assortiment van de Praxis in Leiderdorp of bekijk het aanbod online via praxis.nl.